divendres, 23 de setembre del 2022

Quin panorama (Dan Peralbo i el Comboi)

 

DAN PERALBO I EL COMBOI és un quartet integrat per tres amics de Torelló, el carismàtic frontman Dan Peralbo, cantant i guitarrista, Pol Villegas al baix, Aleix "Jimmy" Vilarrasa a la bateria i el barceloní Albert Rams, vell conegut del blog per projectes com Loud Whispers, MiNE! o Falciots Ninja, aquí com a guitarrista i segona veu.

Autodefinits com un grup "com els d'antes", el seu power-pop, al que, fent gala del seu humor, anomenen "porc-rock" (per allò de venir d'Osona) a alguns els evoca referents com els americans The Strokes o els britànics The Libertines, el que podeu comprovar escoltant el seu EP Miris com t'ho miris (2022), produït pel mateix Rams, amb sis tracks farcits d'unes guitarres tan desvergonyides com desacomplexades i provocadores les lletres, de les que n'és una mostra la CdD, l'agredolça Quin panorama.

Els que no heu tingut ocasió d'assistir a cap dels seus frenètics concerts, sigui en sales o en festivals com el Cruïlla Barcelona o el Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), en teniu una altra oportunitat demà passat, diumenge dia 25, a l'escenari Moll de la Fusta-Llobregat, a Barcelona, en el programa de les festes de la Mercè.  

- DAN PERALBO I EL COMBOI. Quin panorama. Miris com t'ho miris (2022).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada