divendres, 6 de maig del 2022

Talk Tough (Bat Fangs)

 

Va ser durant una actuació amb les seves respectives bandes, Ex Hex i Speed Stick, que la compositora principal, cantant, ex-baixista i ara guitarrista Betsy Wright i la bateria Laura King, van decidir crear, en el format duo que van popularitzar dues dècades abans en Jack i na Meg White (vegeu aquí), el seu propi projecte, BAD FANGS.

I, si en l'àlbum homònim de debut del 2018 encara es percebien clares influències dels grups d'origen, en el segon, editat fa uns mesos, Queen Of My World (2021), demostren personalitat pròpia reinterpretant el rock de finals dels anys 70 i dels 80, en base, com no podia ser d'una altra manera, a uns ferotges riff de guitarra i una contundent percussió, a més a més d'unes harmonies vocals prou treballades que executen amb un entusiasme juvenil que, de ben segur, farà esclatar els estadis.

Un disc en el que a les de Washington D.C. no els costa mantenir la intensitat de principi a fi, en els seus escassos 35 minuts farcits d'himnes generacionals que van del glam al garage-rock i al heavy-metal, amb algun que altre toc psicodèlic, del que m'he ho he passat d'allò més bé escoltant-lo, sense poder evitar sentir un xic de nostàlgia. 

Com a CdD he triat la track número tres, Talk Tough, però us recomano escoltar-lo d'una tirada, no trobareu mitja horeta per fer-ho?

- BAT FANGS. Talk Tough. Queen Of My World (2021).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada