divendres, 13 de desembre del 2019

That's Not Real Life (Cherry Glazerr)


CHERRY GLAZERR, amb un nom inspirat en la reportera de radio de la KCRW Chery Glaser, és un trio d’indie-rock de Los Angeles, Califòrnia, liderat per la carismàtica compositora, cantant i guitarrista Clementine Creevy, caracteritzat per la fórmula que combina calmades melodies amb explosives distorsions, hereva de grups clàssics dels anys 90 com The Pixies o Sonic Youth.
Una fórmula actualitzada amb la que la Clem, amb la seva singular veu, interpreta unes lletres tan enginyoses com cíniques sobre temes diversos. Així, si en el disc anterior, Apocalipstick (2017), explorava el feminisme i el consumisme, en el darrer, Stuffed & Ready (2019), amb nova formació però mantenint el productor Carlos De la Garza, ho fa amb els seus sentiments.
Uns àlbums en els que, la que amb només 22 anys pot esdevenir una nova icona punk-rock d'aquest mil·lenni, des del seminal Haxel Princess (2014) ha anat polint el seu so, amb uns acabats més complexos i sofisticats, per a mi molt més atractius, del darrer dels quals, el més introspectiu i madur, en destacaria uns quants himnes pop com Daddi, Wasted Nun, Stupid Fish o la que he triat per a CdD, la fascinant That's Not Real Life.

- CHERRY GLAZERR. That's Not Real Life. Stuffed & Ready (2019).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada